• MA gesloten Di/Vr 8:30-17:00 ZA 09:00-16:00
  • De Steiger 92. 1351 AH, Almere
  • 036 538 63 80

Over Ons

Wie is Boatingworld Almere?

De grootste watersportshowroom van Flevoland!
Boatingworld Almere is gevestigd op het industrieterrein De Steiger in Almere-Haven. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken en liggen op 3 minuten afstand van de snelweg. Ons watersport plezier is tentoongesteld over 1.000 vierkante meter. U kunt bij ons terecht voor informatie, advies, accessoires, reparatie, onderhoud, etc. Wanneer het watersport gerelateerd is kunnen wij u van dienst zijn.

Ruimte voor informatie & advies
Boatingworld Almere is importeur van Stingray, Nuovajolly en Gallegary boten. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook andere merken leveren als u dat wenst. Onze boatingworld showroom is 6 dagen per week geopend om u van dienst te zijn. Heeft u vragen over reparatie of onderhoud, of wilt u misschien advies over een nieuwe boot. Onze experts staan voor u klaar.

Even zitten, voelen en proberen?
Even kijken hoe die stuurstand is, of even liggen om te kijken of het bed groot genoeg is. Bij Boatingworld Almere is het geen probleem. Wij beschikken over een ruim assortiment aan demo modellen en occassions zodat u een juist beeld krijgt van het model waar u naar op zoek bent. Zelfs proefvaren met het model van uw keuze kan zonder problemen voor u geregeld worden. Vraag één van onze experts naar de mogelijkheden.

Kopen en gelijk meenemen?
Bij Boatingworld Almere is het geen probleem. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u er niet op uit kunt wanneer u dat wil, en zeker met mooi weer… Daarom hebben wij een groot assortiment van producten uit voorraad leverbaar. Zo kunt bij ons terecht accessoires, rubberboten, buitenboord motoren, speedboten, waterski artikelen, smeer- & onderhoudsmiddelen en bestikkering.